fREELANCE HÅR & MAKEUP ARTIST

hÅR & mAKEUP aRTIST

Stylist igennem 20 år med erfaring bag kameraet til shows, photoshoot & reklameoptagelser.

hår & makeup artist siden år 2000

izanel Copenhagen

Stylisten har gennemført styling til bryllupsshows, modeevents og øvrige events. Igennem 20 år er der støbt et sikkert funderment for styling af hår og makeup til jeres event. 

RED CARPET

Skal du på den røde løber eller lignende events skal din hud over hele kroppen være smuk og elegang, det samme er gældende for hår og makeup på dagen. 
IZANEL’s stylist er også uddannet kosmetolog og kan dermed står for hele din styling og forberedende behandlinger til dagen.

MODESHOW

Som stylist på et show handler det ikke kun om makeuppen, det handler om teamet og showet. Alt dette skal planlægges til den sidste detalje med teamet for at kunne gennemføre jeres show. Stylisten koordinerer hele forløbet med jer, afstemmer looks der er passende til jeres show og budskab. 

Beauty før & bag scenen

Før & Bag Scenen

Forberedende behandlinger som manicure, pedicure, boost ansigtsbehandlinger er alt sammen mulige hos IZANEL på Frederiksberg eller på jeres destination. 

Stylisten stiller op alene eller med et team alt afh. af den opgave du står med og de krav opgaven har til et team og dennes egenskaber.

hair & makeup artist

Beauty behind the scene

Erfaren stylist til jeres event