stylede bryn & vipper løfter ansigtet omgående

bryn & vipper

Retning af bryn kr. 125,-
Farvning af bryn kr. 125
Bryn farve & ret kr. 225,-
Vippefarvning kr. 125,-
Pakke: Bryn & Vipper farve og ret kr. 320,-

Lash Lift kr. 440,-
Lash Lift inkl. farvning samt kur. Tid 30 min.  

Lash Lift holder ml. 4-6 uger.

Pris kr. 550,-

Brow Lift (styling af bryn så de alle peger i samme retning og er løftede) inkl. farvning samt kur. Tid 30 min. 
Brow Liftet holder ml. 4-6 uger

Pris kr. 495,-

uDDYBET

BRYN & VIPEPR

Tilrettede bryn kan betyde mange ting, det kan betyde en mindre ændring eller et større ansigtsløft. Om det er det ene eller det andet så vil det det forskønne øjnene. 

Vi gennemgår dine ønsker med dig, taler om hvilken farve og form du ønsker dig og arbejder ud fra dine ønsker. 
Vi står klar med råd hvis og vejledning hvis du ikke har gjort dig tanker om hvad du ønsker.

VIPPER vores vipper bliver ofte affarvede for enden, lidt ligesom når vores hår spalter og spidsen bliver en smule lys. Ved en vippefarvning vil du ikke blot få vipperne til at syne længere men også markere dit øje fra rod til spids.

LASH LIFT er også et vippebuk er ikke bare kommet for at blive men en behandling man kan blive afhængig af. Vipperne stritter ofte lige ud eller nedad, ved et lash lift vil dit øje blive åbnet og din øjenfarve tydeligere end nogensinde, dine vipper vil syne længere end du nogenside selv har troet på var muligt. Lash Lift Collagen pakken indeholder LAsh Lift, Vippefarve og vippekur som tilfører proteinen tilbage til dine vipper, så de er sunde og stærke selv efter en behandling.

BROW LIFT behandlingen handler om at om at få tilrettet og “sat” brynene. Hvis brynene stritter til andre sider end de ønskede eller ser smalle ud, er der nu mulighed for at få dem til at sidde som man selv ønsker dem, oftest vil denne behandling få brynet til at se ud af mere og yderst sofistikerede.