GIRLS FUN MAKEUP KURSUS

girls fun makeup kursus

Tag dine veninder og kollegaer ud på en uforglemmelig hyggelig og inspirerende makeup aften og oplev makeuppens magiske evner.

hår & makeup artist siden år 2000

izanel Copenhagen

Jeg ser en forvandling  hver gang ved gennemført makeup evet, kursus, eller styling. Jeg ser den ryg der bliver mere rank, jeg ser det smil det frembringer og jeg ser i høj grad en anden selvtillid. Så kan man da ikke andet end elske makeuppens magiske effekt.

Hvad følger med på kurset?

Din makeup artist er hos jer hele tiden.
I får hver jeres plads med spejle til.
Der får dit eget elegante etui inkl. 12 børster, du kan bruge så snart du er hjemme.
Der er the, kaffe, vin og vand.

Det forventes kun at du har et godt humør med og dine veninder, resten har vi hos IZANEL. 

Basal viden

Dit kursus startes med huden, det er her vi skal sætte ind til at starte med, da det er vores udgangspunkt for at få det smukkeste af dig frem udover dine træk og toner.

Det betyder vi bruger 15 min. til at få huden ren og en gennemgang af din hud og hudpleje, så du i fremtiden undgår, makeup der sætter sig i linjer og ikke er helt så frisk og glowy som du ønsker den. 

Herefter fortsætter vi i makeuppens tegn hvor vi på dette kursus arbejder på en Frisk Dagmakeup LOOK, hvis tiden er til det kigger vi på hvordan makeuppen hurtigt kan peppes op til en aftenmakeup.

"

VÆRKTØJET

12 Pensler & et ETUI

Værktøjet vi bruger ti makeup er et absolut vigtigt element for at opnå de bedste resultater. Etuiet gør det nemt, at transportere dem med på weekendturen og holde dem rene. Børsterne renses jævnligt i let varmt vand og din håndsæbe.

Hvem er IZANEL

Om IZANEL og makeup artisten

Jeg er Hår og Makeup Artist der har været i makeuppens fortryllende verden siden år 2000. Igennem årene har jeg arbejdet med så mange smukke ansigter. 

I min verden er makeup en gave, en gave der giver frihed og energi. Den kan i høj grad også ændre looket hvis man ønsker. Tænk så, at have alle de uendelige muligheder med makeup. Derfor elsker jeg, at arbejde med makeup.

IZANEL er mit eget BRAND som jeg med tiden har udviklet, den består af Hudpleje & Makeup. Mere om det på side HER

PRAKTISK

Kurset varer ca. 2.5 – 3 timer
Alle deltager starter med afrens af egen hud efterfulgt af påføring af hudpleje under vejledning af Stylisten som også er uddannet kosmetolog  (siden 2009) og til dagligt har fingrene i cremekrukkerne på Frederiksberg.
Herfra fortsætter vi til makeuppen. 

Are you lost?

Så er det nu du skal booke dig ind

Du kan ringe på 41 36 36 36

Makeup på dit niveu

Helt lavpraktisk:
Alle følges ad step by step, hvor vi starter fra den ene ende med at få vist hver teknik og denne gennemføres på en selv, hvor vi derefter fortsætter til den næste. Farver og toner deles ud til hver enkelt som passer til den enkelte, og jeg udfordrer dig gerne med farverne, det kan overraske dig hvad du kan bære. 
Vi slutter med et smukt basis look, hvor i herefter kan fortsætte ud og spise eller tage en drink i byen.

PERSONLIG MAKEUP KURSUS

Hvad så bagefter?

Det er anbefalet at man selvfølgeligt tager alt i brug brug dagen efter man har været på kurset. Makeup er en kunst den kan man ikke læse sig til, det er ren øvelse.

Hvad hvis det så er svært alligevel?
Så ved du hvor jeg er, og kan svare på spørgsmål. Ellers vil det være muligt at få dit helt eget kursus, og hvor makeup artisten kun er ved din side igennem hele forløbet.
Kurset hedder Personlig Makeup Kursus