Bevar din skønhed med vores luksuriøse hudplejesæt! Vores Retinol Natcreme arbejder natten igennem for at forny og genoplive din hud, mens vores Dagcreme med SPF 50, C og E vitamin beskytter mod dagens påvirkninger. Denne eksklusive pakke indeholder også vores kraftfulde A-vitamin serum, designet til at styrke huden og bevare dens ungdommelige glød. Oplev den perfekte kombination af pleje og beskyttelse – din nøgle til en strålende og tidløs skønhed

 

 

IZANEL Copenhagen Retinol Nightcream  indeholder 1% ren retinol og mateixyl peptiden. Retinol booster kollagen dannelsen og holder huden spændstig og ungdommelig, matrixyl peptiden giver en stærk krydseffekt på hudens anti-age, da den har påvist at være effektiv mod vertikale rynker.
Natcremen er kombineret med stærke antioxidanter,  C & E Vitamin samt hyaluron som tilfører og opretholder hudens fugtniveau.
 
Yderst blid creme som hurtigt trænger ind i huden og straks sætter gang i kollagendannelsen, mindsker rynker, acne og jævner hudtonen.
 
 
Mild A-Vitamin Serum Complex indeholder vitamin B3 og Aloe-Vera, giver en glattere, hydreret, smidigere hud og minimerede porer.  A-Vitamin Complex fremskynder fornyelse af hudceller og stimulerer kollagendannelsen, dette vitamin vender tegn på for tidlig ældning så som linjer og nedbryder acne.

IZANEL Copenhagen Anti-Age Sun Cream SPF 50 – Den ultimative beskyttelse og pleje til din hud!

Vores Anti-Age Sun Cream SPF 50 er mere end bare en solcreme. Den er en let og silkeblød dagcreme, der smelter ind i din hud, hvilket giver øjeblikkelig hydrering og uovertruffen beskyttelse.

Drevet af en høj koncentration af hyaluronsyre samt C & E vitaminer, er vores Anti-Age Dagcreme SPF 50 skabt til at gøre mere. Den er udstyret med kraftfulde SPF-filtre, der effektivt skærmer dig mod både UVA og UVB-stråler. Denne kombination af dagcreme og solcreme hjælper med at bevare din hud sund og strålende, mens den reducerer risikoen for aldringstegn.

 

IZANEL Copenhagen Anti-Age Dagcreme SPF 50 er velegnet til alle hudtyper og er især gavnlig for dem med normal til tør hud. Gør dig klar til at opleve den ultimative beskyttelse og pleje med vores avancerede formulering.

Giv din hud kærlighed og beskyttelse. Prøv vores Anti-Age Sun Cream SPF 50 i dag.