urenheder på ryg - cellulite - hotstonemassage

kropsbehandling

KROPSBEHANDLINGER

Uren ryg er ikke bare en gene, det kan efterlade ar på ryggen det kan være ubehageligt i slemme tilfælde kan det gør ondt med acne på ryg, derfor er det vigtigt at få den behandlet.
Hotstone er yderst afslappende og siges at være 10 gange kraftigere end almindelig fysiurgisk massage, om den er eller så kan vi garanter at du bliver afslappet som aldrig før.

CELLULITE 1 OMRÅDE kr. 485,- KLIPPEKORT 10 BEH. Kr. 4000

Panyco Cellulite Kropsbehandling Behandling er en slankende kropsbehandling, særlig velegnet til cellulite (appelsinhud). Behandlingen sætter blodcirkulationen i gang som aktiverer nedbrydnings prosessen af fedtceller, efterlader en fast og stram hud.
Behandlingen anbefales i kurforløb af 10 behandlinger 1-2 behandlinger om ugen for et optimalt resultat. Tid pr. behandling 45 min.

Område baglår & Baller
Område Overarme
Område Lår foran

Panyco Cellulite klippekort med 10 behandlinger anbefales.

DIAMANT SLIBNING RYG kr. 650 Min. 60

Rygrens omhandler ryggen hvor du kan være plaget af urenheder, acne eller solskader. Behandlingen gennemføres og tilpasses de ønsker og behov du har. 

Behandlingstid 45 min.

HOTSTONE MASSAGE 650,- 1. t UDBYDDES IKKE PT

HotStone Massage med ægte lava sten der varmes op og bruges til at blide massagestrøg over hele kroppen. Vil du bringe krop og sin i balance og løsne op for spændinger så bør du prøve en HotStone Massage. Stenmassage kan rette sig mod behandling af fysiske smerter og skader på samme måde som en fysiurgisk massage, eller en sanselig dyb og afslappende wellness oplevelse. Tid 55 min.

  • Slip alle negative tanker og energier
  • Løsner alle spændinger
  • Beroliger muskler
  • Beroliger ledsmerter
  • Ultimativ beroligende oplevelse

Hos IZANEL er du i centrum