Effective & Exceptional beauty from a source of hands-on experience
BOOK HER

Effective & Exceptional beauty from a source of hands-on experience
BOOK HER

 

urenheder på ryg - cellulite - hotstonemassage

kropsbehandling

KROPSBEHANDLINGER

Mange kropsbehandlinger, herunder dem rettet mod cellulite, er designet til at være afslappende og skabe en følelse af velvære. Vi søger ofte disse behandlinger som en del af selvforkælelse og stressreduktion. Hos IZANEL Copenhagen rettes kropbehandlinger mod cellulite med målrettet hudpleje. De indeholder ofte ingredienser og metoder, der sigter mod at forbedre blodcirkulationen, stramme huden og mindske synligheden af cellulite.

CELLULITE
ET OMRÅDE kr. 495,- KLIPPEKORT 10 BEH. Kr. 4300

Madero Therapy kombineret med Panycho Cellulite Kropsbehandling

Når Panyco og Madero Therapy kombineres, skaber de en kraftfuld symfoni af pleje og cellulite-reduktion. Du vil opleve fasthed og en forbedret hudstruktur, der går ud over dine forventninger. Vores behandlinger går hånd i hånd for at give dig en cellulite-målrettet, der vil efterlade din fornyet og en glattere overflade.

Behandlingen anbefales i kurforløb af 10 behandlinger 1-2 behandlinger om ugen for et optimalt resultat. Tid pr. behandling fra 45 min.

 

Område Baglår & Baller
Område Overarme
Område Lår foran

 

Kombiner 2 områder i samme forløb. Pris pr. beh. 799,-


Kurforløb på Kombinerede behandlinger 7920,-

HVAD ER MADRO THERAPY?

Maderoterapi, også kendt som ‘Madero Therapy,’ er en effektiv kropsbehandlingsmetode med dybe rødder i Latinamerika, særligt i Colombia.

Ved hjælp af specialdesignede redskaber kaldet ‘maderoterapeutiske ruller,’ der er lavet af træ, udføres denne terapiform med fokus på massage og forbedring af kropskonturering.

Vores Maderoterapi-behandling sigter mod at give dig synlige resultater ved at målrette forskellige områder af din krop. Ved at stimulere blodcirkulationen kan behandlingen hjælpe med at reducere cellulite, forbedre hudens elasticitet og fremme lymfedrænage.

En veltrænet terapeut udfører behandlingen ved hjælp af varierede teknikker og bevægelser samt hudpleje produkter, der tilpasses dine specifikke mål.

Maderoterapi er kendt for sine potentielle fordele, herunder ikke kun forbedret hudkvalitet, men også reduktion af væskeophobning og afgiftning af kroppen. Denne behandlingsmetode er velegnet til dem, der ønsker at opnå synlige forbedringer i deres kropsform og hudtilstand.

Vores dedikerede team af professionelle terapeuter er her for at skræddersy Maderoterapi-behandlingen efter dine individuelle behov og målsætninger.

Før du begynder, anbefaler vi en konsultation med vores eksperter for at sikre, at behandlingen er både sikker og i overensstemmelse med dine sundhedsforhold.

Tag det første skridt mod at opnå dine ønskede resultater med vores skræddersyede Maderoterapi-behandlinger.

 

 

DIAMANT SLIBNING RYG kr. 650 Min. 60

Rygrens omhandler ryggen hvor du kan være plaget af urenheder, acne eller solskader. Behandlingen gennemføres og tilpasses de ønsker og behov du har. 

Behandlingstid 45 min.

Rygrens

Ubehandlet RygAkne kan føre til kronisk betændelse.

En uren ryg er ikke bare en kosmetisk udfordring

Det kan have dybere konsekvenser, der strækker sig ud over det æstetiske. Urenheder kan forårsage ardannelse og ubehag, hvilket kan have en betydelig indvirkning på ens selvtillid og velvære. I de mest alvorlige tilfælde kan rygakne endda medføre fysisk smerte, hvilket skaber en ekstra dimension af bekymring.

At tage skridt til at behandle rygakne er ikke kun en investering i ens udseende, men også i ens generelle sundhed og trivsel. Ubehandlet akne kan føre til kroniske betændelser, infektioner og langvarige hudproblemer. Ved at prioritere en professionel behandling ikke blot forbedrer du hudens udseende, men du reducerer også risikoen for komplikationer og fremmer en mere behagelig dagligdag.

Vores skræddersyede behandlinger er designet til ikke kun at bekæmpe eksisterende urenheder, men også for at forebygge fremtidige problemer. Vi forstår, at hver person har unik hud, og vores erfarne specialist tilpasser behandlingen til dine specifikke behov. Så tag det første skridt mod en sundere og mere strålende ryg ved at vælge vores professionelle løsninger.

HOTSTONE MASSAGE 650,- 1. t UDBYDDES IKKE PT

HotStone Massage med ægte lava sten der varmes op og bruges til at blide massagestrøg over hele kroppen. Vil du bringe krop og sin i balance og løsne op for spændinger så bør du prøve en HotStone Massage. Stenmassage kan rette sig mod behandling af fysiske smerter og skader på samme måde som en fysiurgisk massage, eller en sanselig dyb og afslappende wellness oplevelse. Tid 55 min.

  • Slip alle negative tanker og energier
  • Løsner alle spændinger
  • Beroliger muskler
  • Beroliger ledsmerter
  • Ultimativ beroligende oplevelse

Hos IZANEL er du i centrum