TILLÆGS-BEHANDLINGER

SPECIALOMRÅDE

EKSTRA KÆRLIGHED

Der er altid steder på ansigtet der trænger til mere pleje end andre. Måske har du ekstra tør, slap eller ødelagt hud under øjnene. Måske ønsker du at forebygge rynker eller slap hud, så er Tillægsbehandlingerne stærkt anbefalet.

priser

BRYN & VIPPER

Decollete En del Af dit ansigt

Er du også glad for sommer kjolen, men holder lidt tilbage fordi tiden har sat sig lidt på din decollete så er det nu du kan gør noget ved det.

Kan du selv gører noget?

Kan man selv afhjælpe rynket decolette?

Ja heldigvis kan vi klare en hel del af det selv. 
Sådan plejer du decolette:
Rens huden samtidig med ansigtsrensen
Exfoliere/Peel huden ca. 2 gange ugentligt hele vejen ned fra hals og decollette, sørg for at trage dine skulder med når du er i gang. Personligt så synes jeg man skal tage sin ansigtspeeling og gør det på samme måde på decollete som på ansigt. 
Sørg for at bruge dag og natcreme, når du alligevel kommer cremerne på ansigtet så træk det hele vejen ned til decollete.

Det er især vigtigt, at trække din dagcreme med SPF beskyttelse ned på decollete, da hatten ikke beskytter det område. 🙂

IZANEL Copenhagen Dagcreme C+E Vitamin samt SPF50 er yderst anbefalet til de nævnte områder og skal gerne bruges året rundt.  Så er huden plejet, fugtet og beskyttet hele tiden.

 

Hvorfor pleje decollete?

Fordi det er en del af dit ansigt og det område er da absolut også et sted hvor rynker viser sig. Ikke blot der med lige så meget solskader for de flestes vedkommende. 

Specielt til Halsen

Halsen er endnu tættere på ansigtet, som har meget tynd hud. Det første sted vi ser rynker før de dukker på i ansigtet. Giv din hals lidt ekstra kærlighed med en halsmaske. 
Du kan også booke din ansigtsbehandling med en hals behandling

FAKTA

Afhjælp rynker på hals

Spænd og stram op om nakkemusklerne, øg blodgennemstrømningen til området og boost produktionen af kollagen gennem nakkeøvelser og ansigtsyoga. Disse er alle uundværlige våben i kampen mod hudens aldring og nakkerynker. Bemærk, at nakkeøvelser forhindrer dannelsen af nakkerynker i stedet for at fjerne eksisterende rynker.

QUOTE

“Please don’t retouch my wrinkles. It took me many years, 3 kids and a husbond to earn them”
Så sandt og naturligt at få rynker, men derfor skal de ikke have frit løb. Husk at booke denne lille behandling til din ansigtsbehandling.

Smuk-izanel

Skal du have en behandling nu

Vælg hvilken af behandlingerne skal med din næste ansigtsbehandling